Bo bra med familjen nära naturen...

Boende i semesterhus, stuga eller semesterlägenhet

När du bor i något av våra boenden så har du alltid nära till naturen. Hav, strand, klippor och skogsklädda kullar är alla karaktäristiska inslag i den fantastiska omgivningen och naturen som Ugglarp bjuder på. Och oavsett vilken av våra stugor eller hus du bor i så finns naturen på kort promenad och cykelavstånd. Och vill du uppleva mer, så ligger Ugglarp på bekvämt bilavstånd mitt emellan Halmstad och Falkenberg. Dessutom finns Varberg och Ullared bara en kort biltur bort.

Stuga Furubacken i Ugglarp
Stuga Furubacken vid havet
Stuga att hyra
Allrum med braskamin
matplats Furubacken, Ugglarp
Kök med kyl, frys och diskmaskin
Sovrum med dubbelsäng
Sovrum 2 med dubbelsäng
Sovloft med 2 dubbelsängar
Badrum med tvättmaskin och torktumlare

Furubacken - 8 bäddar

400 meter från havet med plats för 2 familjer

Stor välutrustad stuga, 90 m2 på egen tomt en kort promenad från havet. Passar för 1-2 familjer, 8 bäddplatser fördelade på två sovrum med dubbelsängar samt sovloft med dubbelsängar. Öppen planlösning med matplats, hall, kök och allrum med TV och braskamin. Köket utrustat med spis, ugn, kylskåp, frys, micro och diskmaskin. Två badrum med dusch och WC samt tvättmaskin i det ena. Kuperad trädgård / naturtomt med mysig uteplats på både framsida och baksida av huset.

Rökning och husdjur är förbjudna i stugan.

Stuga med utsikt Ugglarp
Hasselvägen 9 med havsutsikt
Stuga Ugglarp
Sovrum
Uteplats
Bäddsoffa Ugglarp
Stuga med kamin
Matsal stuga Ugglarp
kök med diskmaskin
Stuga Ugglarp

Haren - Hasselvägen 9 - 4+2 bäddar

Hörntomt med havsutsikt, 400 meter från havet

Mysig stuga med havsutsikt, 60 m2 på hörntomt i stugområdet Lövängen. Välutrustat kök med spis, ugn, kylskåp, frys, micro och diskmaskin i anslutning till allrummet som har TV och braskamin. Matsal med direkt utgång till altan. Här finns bäddplatser för 4 vuxna och 2 barn. Ett sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa för 2 i allrum. Dessutom finns 2 bäddar i friggebod på tomten. Badrum med dusch och WC samt tvättmaskin inne i huset. Uteplats på både framsida och baksida av huset.

Rökning och husdjur är förbjudna i stugan.

hasselvagen8-1
hasselvagen8-2
hasselvagen8-3
hasselvagen8-4
hasselvagen8-5
hasselvagen8-6
hasselvagen8-7
hasselvagen8-8
hasselvagen8-9
hasselvagen8-10

Ekorren - Hasselvägen 8 - 4 bäddar

Stuga med fantastiskt läge och utsikt

Äldre stuga med magiskt läge i stugbyn Lövängen, några hundra meter från stranden, Ett allrum med soffa, fåtöljer, TV, kök samt matplats. Köket är utrustat med mikrovågsugn, spis med ugn samt kyl & frys. Sovdel innehållandes sovalkov med våningssäng samt rum med två enkelbäddar. Toalett med WC och dusch. Egen liten trädgård med utsikt över havet och strandängarna. Liten mysig uteplats på sidan av huset med lätt vindskydd. Rökning förbjudet, husdjur är tillåtna.

Stuga att hyra i Ugglarp med havsutsikt
Stuga Älgen Ugglarp
Stuga Älgen, Furuvägen Ugglarp
Stuga med kök
Bäddsoffa stuga Älgen
Matplats stuga Ugglarp
Sovrum King size stuga Älgen Ugglarp
entre ugglarp stuga Älgen
Sovrum Älgen Ugglarp

Älgen - Furuvägen 23 - 4+2 bäddar

Havsutsikt en kort promenad från havet.

Mysig stuga i stugområdet Lövängen, 40 m2 på egen tomt med havsutsikt. Stuga, 40 m2 med en öppen planlösning med matplats, kök och allrum tillsammans. I allrummet finns en bäddsoffa för två i vinkel. Köket är utrustat med spis, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys. TV finns i stugan. Stugan har två sovrum, ett med dubbelsäng samt ett med våningsäng, badrum med dusch och WC. Stugan är utrustad för max 4 vuxna och 2 barn. Utanför stugan finns en delvis överbyggd altan. Rökning och husdjur är förbjudna i stugan.

bjorkestuga1
bjorkestuga2
bjorkestuga3
bjorkestuga4
bjorkestuga5
bjorkestuga6
bjorkestuga7
bjorkestuga8
bjorkestuga9
bjorkestuga0

Björketorp Stuga - 6 bäddar

Enkel, lantligt belägen stuga nära naturen

Björketorp är en stor fastighet belägen vid skogsbrynet i ett öppet landskap några minuter från havet. Gården ligger på gränsen mellan Ugglarp och Långasand och till den långa underbara sandstranden är det ca 10 minuters promenad. Björketorp stuga är en liten, enkel stuga, I allrummet finns matbord, soffhörna med tv och ett litet kök. Två sovrum, det ena med dubbelsäng, det andra med våningssäng och enkelsäng, I allrummet finns en bädd. Badrum med dusch och toalett. Rökning förbjuden. Husdjur är tillåtna.

Stuga Furuvägen 3, Ugglarp
Stuga Solbacken Ugglarp
Solbacken Ugglarp
Furuvägen 3, Solbacken
Sovrum
kök
Stuga Furuvägen med altan mot väster
Badrum med dusch Solbacken Ugglarp

Solbacken - Furuvägen 3 - 4+2 bäddar

Stuga i skogskanten nära havet

Mindre stuga, 50m2 i naturnära läge vid skogskanten nära havet. Stugan består av ett allrum med bäddsoffa för 2, matplats samt kök. Köket är utrustat med spis, ugn, micro, liten diskmaskin, kyl och frys. Stugan har två sovrum, ett med två enkelsängar samt ett med våningsäng, Badrum med dusch och WC. Stugan är utrustad för max 4 vuxna och 2 barn. Stugan är belägen lite högre än vägen framför stugan och har en altan i västerläge.

Rökning är förbjudet, Husdjur är tillåtna i stugan.


Handelsboden, rum att hyra i Ugglarp
Lägenhet att hyra, Ugglarp
Handelsboden Ugglarp
Gatulägenhet Ugglarp
Bäddsoffa Handelsboden
Toalett med dusch
Sallebergsvägen med Handelsboden

Handelsboden

Lägenhet med eget kök i Ugglarps by

Längs med vägen i Ugglarps by, cirka 10 minuters promend från havet ligger våra mysiga gatulägenheter Handelsboden. I boendet finns 2 ordinarie bäddar och 2 extrabäddar i bäddsoffa för barn (upp till 16 år). Allrum / köksdel med bäddsoffa, litet matbord samt TV. I köksdelen finns bl.a kylskåp med frysfack, kokplatta, ugn, microugn, kaffebryggare. Sovdel med dubbelsäng. Badrum med dusch och WC. Ingång i anslutning till vägen genom byn, som vissa tider kan upplevas trafikerad. Rökning och husdjur är förbjudna.

Hyr hela vandrarhemmet
Hall bibliotek Villla Ugglarp
matsal villa Kustvägen
matsal Ugglarps vandrarhem
stort kök med kyl frys
kök villa kustvägen
stort gemensamt kök
Rum Ugglarps Vandrarhem
Dubbelrum Ugglarp
Familjerum Ugglarps Vandrarhem
Toalett med dusch på varje rum
hyr hela huset
dubbelsäng på alla rum
trädgård utanför huset
andra våning
hyr eget stort hus
utemöbler och grillplats

Villa Kustvägen - 16 +10 bäddar

Fantastiskt hus med stora ytor för den stora gruppen.

Villa Kustvägen är ett fantastiskt hus att hyra för den stora gruppen eller de många familjerna som vill bo och aktivera sig tillsammans. I huset som är fördelat på två våningar finns 8 sovrum, alla med egen dusch och toalett. Fem av rummen har även en bäddsoffa. Detta gör att det finns bäddar för upp till 16 vuxna och 10 barn i huset. Det finns ett stort välutrustat kök samt matsal/ samlingsrum. Utanför finns trädgård med utemöbler och grill.

Rökning och husdjur är förbjudna.

salle2
Salle1

Villa Sallebergsvägen - 8 bäddar

Stort modernt semesterhus för flera familjer

Villa Sallebergsvägen är ett modernt stort semesterhus beläget i Ugglarps by, ca 1 km från havet. Huset har två våningar och plats för upp till 8 personer. På bottenplan finns ett stort välutrustat kök, matplats, soffhörna med öppen spis samt en sovalkov med en dubbelsäng samt toalett med dusch.

På andra våning finns 3 sovrum, 1 stort och två mindre sovrum, Här finns även en soffhörna med tv samt toalett med dusch. På tomten finns altan samt trädgård.
Rökning förbjuden, husdjur förbjudna.

bjorketorp1
bjorketorp2
bjorketorp3
bjorketorp4
bjorketorp5
bjorketorp6
bjorketorp7
bjorketorp8
bjorketorp9
bjorketorp91
bjorketorp92
bjorketorp93
bjorketorp924

Björketorp Villa - 8 bäddar

Lantligt, naturnära boende för flera familjer

Björketorp är en stor fastighet belägen vid skogsbrynet i ett öppet landskap några minuter från havet. Gården ligger på gränsen mellan Ugglarp och Långasand och till den långa underbara sandstranden är det ca 10 minuters promenad. Björketorp Villa är det stora huset på gården. På de två våningarna finns 8 bäddar fördelade på 3 sovrum samt sovdel i allrummet på bottenplan, Det finns 1 toalett med dusch på varje våning. Stort kök och matplats. Litet pentry på ovanvåningen.
Rökning förbjuden, husdjur tillåtna.